Elias

Elias 10:24 2019-10-01

Visby & Lejondals slott

Hej alla bloggläsare, det är mest mig ni ser härinne för stunden men jag ger inte upp för det 🙂 istället får ni en liten tillbakablick från förra veckan och veckan före dess. Nyligen spelade jag och min mor på fantastiska Lejondals slott i Bro, för slutet sällskap. En bra uppvärmning inför konserterna i Sthlm som äger rum nästa helg. Här är länken om du missat infon tidigare.

Förra veckan hade jag ”semester” men jobbade intensivt med att spela in 21 nya pianostycken till en kommande föreställning, samt vidare på eget i vackra Visby..

Tjusig dukning och fantastiska rum
The outfit – mina egengjorda pianoskor fick vara med
Lilla Visbykatten 🙂
In action
Vackra Visby
Studion från en annan vinkel – separat flygelrum syns i bakgrunden
Mor min, med egenstickad mössa ur egen kollektion

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon: https://www.postkodlotteriet.se/Bingo.htm