Clas Person 20:53 2013-10-30

Vintern runt hörnet

Det är inte klokt vad tiden bara rusar fram! I butikerna så pyntar man och laddar järnet inför julen med allt vad tomtar, stjärnor och granar heter! Skulle in och köpa mig lite acrylfärger och leka konstnär med Vilmer på en affär idag och hittade knappt något för allt julpynt som skyltades med överallt! Här i Stockholmstrakten så har vi ju fortfarande 12-13 grader varmt om dagarna så än känns julen med vintern en bit bort…
Men det säger bara pang, så är det snö upp till knäna och skrapa rutor på bilen som gäller. Då står vi nog där och hänger stjärnor i fönstret och stryker de röda julgardinerna igen…
Men tills dess så njuter jag fortfarande av solen. (För jag ska åka till Gran Canaria nästa torsdag med min son, min mamma och pappa! Jippi!)
Postkodskampen i Uppsala. Fotograf: Patrik Lundin