Marie

Marie 10:00 2015-12-30

Vinn biljetter till finalen av Melodifestivalen 2016!

Nu har du chansen att vinna VIP-biljetter till finalen av Melodifestivalen 2016 och se den live i Stockholm den 12 mars 2016.

I VIP-biljetterna ingår det en trerätters middag med dryck och kanonbra platser så att du inte missar något som sker under finalen! Väl på plats får vinnarna även träffa vår trevliga personal som kommer finnas med under kvällen. 🙂

 

BingoLobby_MinaSidor_Schlager

 

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna en biljett är följande:

*Motivera varför just du ska vinna en VIP-biljett till finalen av Melodifestivalen 2016 i Stockholm 12 mars 2016.

*Skriv med tre anledningar till varför du spelar Bingo/Skraplotter på PostkodLotteriet.

*Skicka ditt tävlingsbidrag till bingotavling@postkodlotteriet.se – glöm inte att skicka med personuppgifter!

*Tävlingen pågår mellan ons 30 dec kl 10.00 – sön 10 jan kl 23.59 – 2015.

*Totalt tävlas 5 VIP-biljetter ut till finalen av Melodifestivalen 2016 i Stockholm 12 mars. Respektive vinnare kontaktas efter tävlingens avslut. Mer information om eventet skickas ut separat till vinnarens registrerade mailadress.

*Du kan endast vinna en biljett per person under denna kampanjperiod. Biljetten är personlig och går inte att överlåta till någon annan. Vid förhinder är du skyldig att kontakta oss på mailadressen bingotavling@postkodlotteriet.se senast 48 tim innan 12 mars 2016. Biljetten kommer då tävlas ut till någon annan.

*Vinnaren står själv för eventuellt boende/resekostnader eller andra kostnader i samband med detta event som inte ingår i VIP-biljetten.

*Mer information om eventet skickas ut separat till vinnarens registrerade mailadress.

*Vinsten: i VIP-biljetterna ingår det 3-rätters middag ink dryck och kanonbra sittplatser. VIP-biljetterna kan inte bytas mot kontanter. Vinsten är värd ca 1800 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

*Har du frågor om tävlingen? Maila till bingotavling@postkodlotteriet.se

 

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon!