Elias

Elias 20:35 2016-07-28

Veckans Musik: Mammas Magi

Det första albumprojektet som jag var inblandad i spelades in runt 9/11 händelserna, tiden efter att jag spenderat ett knappt halvår i USA för att lära mig mer om musik.. Jag hade nyligen tagit studenten och min mor (som skrivit musik hela sitt liv) bestämde sig för att göra allvar av sin dröm. Hon samlade ihop några fantastiska musiker och spelade in en hel skiva i Göran Fristorps brors studio. Jag medverkade på flera spår som pianist men var även med i både mix – och mastringsskedet, vilket jag lärde mig en hel del av. Min favorit från detta projekt är titelspåret ”For Venus”.. Fantastisk text och ljuvt stråkspel av virtuosen Svante Henrysson.. Veckans låt alltså: For Venus

for-venus

Bild på min mor från fotosessionerna kring releasen 2003. Ni hittar mer om henne på webben

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon: https://www.postkodlotteriet.se/Bingo.htm