Clas Person 16:36 2014-07-30

Världens vackraste utsikt!

Jag befinner mig på lite semester i Klimpfjäll och fastän jag vuxit upp med den här utsikten och sett den varje dag i så många års tid så blir jag alldeles förtrollad fortfarande! varje årstid har sin charm och tjusning och utsikten är lika magisk oavsett vilken skrud den är klädd i!
Sommaren kommer lite senare hit till Klimpfjäll därför blommar det alltid här! I södra Sverige övergår våren och blomperioden i en grön sommar. Men här prunkar det hela juni och juli!
Jag tycker att det är väldigt fridfullt här uppe nu. Jag lunkar på här och låter mig inte stressas ett jota av alla reor, måsten och utflykter som storstadsborna jäktar loss med. Jag är i vecka 35 och är väldigt tung nu. Allt är obekvämt och jag håller verkligen tummarna, hårt, för att den här krabaten kommer ut lite tidigare än beräknat! Här på bilden ser ni utsikten från mitt flickrum. I förgrunden ser ni ett exemplar av Älgört, den kokar jag just nu saft av! 😀
:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Klicka här för att komma tillbaka till bingon igen!

https://www.postkodlotteriet.se/Bingo.htm