Lisa

Lisa 17:11 2017-08-28

Under Odjurspälsen

Hej Bingovänner,

Här kommer en bild från veckan som gått. Jag har en vän som är författare och i veckan kom hennes andra ungdomsroman ut. Detta firades med releasefest! Högläsning, musik, mingel = en väldigt trevlig kväll. Så kom jag hem med en rykande färsk, signerad bok som jag ser fram emot att sätta tänderna i. Kanske kan vara ett bra lästips till er själva eller någon ni känner. För er som vill läsa baksidan av boken står det såhär:

 

”Joel och Signe har träffats på nätet, de chattar i timtal, berättar allt för varandra. Joel säger att Signe är speciell, att hon får honom att tänka och känna. Problemet är bara att Joel tror att han chattar med Frida i Karlstad och inte Signe i parallellklassen, henne som han vanligtvis inte ägnar en blick. Snart ska Signe berätta allt och då kommer Joel att förstå, och älska henne för den hon är. Men det blir inte riktigt som Signe tänkt sig. För sen dyker Manga-Magnus upp. Som är helt igenom fel. Som är konstig, mager och älskar fantasy. Men som ändå får det att pirra i hela Signes kropp.”

Under odjurspälsen är en på samma gång humoristisk och mångbottnad ungdomsroman om kärlek, förvecklingar och vem man är och vill vara.

Klara Krantz debuterade 2013 med den hyllade ungdomsromanen Ge mig arsenik. Hon jobbar på bibliotek och frilansar som skrivpedagog och trädgårdsmästare.

”En helt underbar bok” Yukiko Duke, Gomorron Sverige

 

Allt gott, vi ses i Bingon.