Elias

Elias 19:42 2013-03-27

Tröttare än räven

Idag är jag helt slut, så kanske man inte ska börja ett inlägg? 🙂
Men faktum är att jag känt mig ovanligt sliten i hela kroppen..ni vet sådär så man nästan knappt orkar gå ur sängen.. Bland det tråkigaste jag vet är att höra folk prata om hur trötta de är så därför ger jag mig själv en liten påskvarning för att det får en plats här idag.. Men man är väl inte mer än mänsklig eller hur? 🙂

20130327-194406.jpg

En highlight denna vecka är att jag fått tag på biljetter till en av mina stora favoriter…även om han nu varit ”borta” från de stora listorna ett bra tag så är han bredvid Michael Jackson i mitt tycke en av de där artisterna som inspirerat hela eror av musiker och artister…mig inkluderad. Har sett honom två ggr live tidigare men ser nu verkligen fram emot en utomhuskonsert under bar sommarhimmel…det där som är så svårslaget..

Passa på nu alla, resten av veckan kör vi påskspecial och varje dag du sätter in pengar får du hälften av det beloppet. Gäller dock bara en gång per dag så tänk innan ni satsar 😉

Vi ses!

20130327-194347.jpg