Elias

Elias 14:39 2015-07-08

Take Back the Night

Efter veckans kvälls-kickoff igår så hoppas jag att ni nu är lite varma i kläderna.. Även om ingen JP gick ut så har vi ju ngt att se fram emot resterande dagar 😉 Om ni undrar var jag brukar hitta musiken jag väljer till spellistan så är det inte helt sällan på gymmet (!) Har dykt på flera av favoriterna där och fler lär det bli.. Bjuder därför på en solo-bild just från ”gymmet”.. När jag inte är välkammad eller ser ut som Buffalo Bill (enligt Sponsorn) så ser jag ut så här mestadels..

IMG_9182

Dansgolvet fortsätter även denna dag och Dagens låt: Take Back the Night med Justin Timberlake får i alla fall mina höfter att gunga… (lägg muspekaren i höger kant för att scrolla)

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon: https://www.postkodlotteriet.se/Bingo.htm