Elias

Elias 22:49 2019-08-20

Tack för allt, Boffa

Igår tog vi farväl av min extramorfar, Carl-Bertil Agnestig, som nog flera av er känner till vid namn om inte annat. Han gav ut en rad olika musik/läroböcker under 50-, 60-talet och framåt och har skrivit en massa fin musik som ni har hört kring Lucia bl.a. För mig var han Boffa (som jag kallade honom sen jag var liten) – en varm, fin och generös person. Dessutom hjälpte han mig när jag skulle söka in på musikgymnasium med musikteorin jag ej kunde och vi har delat många stunder vid pianot, då jag suttit bredvid och inspirerats av hans kunnande. Han var aldrig sen med att framföra när man gjorde egna framsteg och jag lärde mig både om musikens kvalité och enkelhet längs vägen.

Tack för allt, minnet är varmt. /Elias

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon: https://www.postkodlotteriet.se/Bingo.htm