Lisa

Lisa 16:28 2017-09-20

Sommarminne från Västkusten

 

 

Hej alla Bingovänner,

Här kommer lite bilder från sommaren. En av mina vänner köpte nämligen sommarstuga för någon månad sedan och jag skyndade mig dit för att se vad det var för ställe. Vackert beläget vid en liten insjö, bara en granne och ingen väg. För att nå stugan måste man korsa sjön med hjälp av båt. Det var som att kliva in i en tavla av John Bauer. Att stugan varken har el eller vatten känns inte som något större problem i sådana omgivningar. Mycket fanns det att fixa med och jag anar att om man inte redan är händig så är man på god väg att bli det om man skaffar hus. Jag hann snickra ihop en kompostlåda, kratta bottnen vid badplatsen och hjälpa till att installera ett utekök. Alltefter att ett projekt var avklarat dök två nya upp. Jag ser fram emot att åka dit snart igen och hugga i lite!

Vi ses i Bingon.