Marie

Marie 20:51 2013-03-31

Positiv energi i mängder!

Det är en konst att vara en optimist och ständigt försöka se det positiva. Kan man inte det så får man öva på att göra det. Har man positiva tankar så får man ett mycket lyckligare liv. Mitt råd till er är att alltid välja att vara så lyckliga ni bara kan mina vänner.

1..

Det finns egentligen två sätt att se på allt som sker i livet. Antingen som något gott eller ont. Plus eller minus. Lycka eller olycka. Det är de två motpolerna och allt annat hamnar på något sätt där emellan. En negativ inställning kan inte hjälpa en eller förändra något. Är man däremot en optimist så kan man endast inspireras och se nya möjligheter, nya chanser till att få det man vill ha. Därför ska man alltid välja att se allt ur ett positivt perspektiv.

Kvällens visdomsord är följande:

”Life is an echo. What you think about persistently, will persist to exist in your life.” 

Det sägs ju att positiva människor lockar till sig positiva saker. Jag lovar i alla fall att bjuda på massa härlig energi i chatten! Och vet ni vad det bästa är? Att vi även ikväll bjuder på vår generösa påskbonus där vi ger er ytterligare 50% av er insättning att spela för.

Stor kram och lycka till från Glädjespridaren!