Marie

Marie 08:41 2016-01-26

Nya bingospel & ny bingotablå!

Idag lanserar vi två splitternya bingospel, JackpottJakten och FrukostMixen!

 

JackpottJakten är ett spännande spel där vi hoppas att du under jakten kammar hem jackpotten. Spelet är en variantbricka som kostar 15 kr st. Jackpotten i JackpottJakten är vår snabbast växande jackpott, den startar på 25.000 kr och växer sedan.

JackpottJakten spelas varje dag kl 19-22 i kanal 2.

 

JackpottJakten2

JackpottJakten1

Bilderna på spelen är tagna ur vår testmiljö
(Ps. Kika även gärna på vår nya Skraplott: SkrapJakten )

 

FrukostMixen är en mysig morgonmix med varierande brickpriser mellan 3 – 10 kr och med varierande startvärden på jackpottarna. Vi hoppas att du vill slå dig ner i vår FrukostMix och starta dagen tillsammans med oss.

FrukostMixen spelas varje dag kl 06-11 i kanal 2.

 

FrukostMixen1

FrukostMixen2

Bilderna på spelen är tagna ur vår testmiljö.

 

Vi har även gjort lite andra justeringar i vår bingotablå. Ändringarna ser du nedan samt i bilden för bingotablån.

ÄvenTur: en gammal favorit är tillbaka, samma kostym som tidigare fast med en ny vinstplan. ÄvenTur har samma vinstplan och delar jackpott med VinstregnSkogen. Brickorna kostar 13 kr st och jackpotten startar på 30.000 kr och växer sedan. Denna jackpott är ett så kallat vinstregn. Vinnaren till jackpotten får 50% av summan och resterande 50% delas på alla deltagande brickor i den vinnande omgången!

Mingel och EfterFest tar en paus men vi har förlängt Party för dig som är lite extra partysugen i Bingon fredagar och lördagar.

BingoFika tar en paus och ersätts istället av två av favoriterna OrdBingo och Mixen.

Kickens spel har fått en ny vinstplan och delar numera jackpott och vinstplan med VinstregnSkogen och Äventur. Brickorna kostar 13 kr st och jackpotten startar på 30.000 kr och växer sedan. Denna jackpott är ett så kallat vinstregn. Vinnaren till jackpotten får 50% av summan och resterande 50% delas på alla deltagande brickor i den vinnande omgången!

 

tablajan2016

 

Vi arbetar ständigt med att förbättra och förnya vår Bingo och vi hoppas att du kommer tycka om våra nya bingospel och den nya bingotablån för kanal 1 och 2.

Vi värdesätter din åsikter så tveka inte att höra av dig till bingo@postkodlotteriet.se vid frågor/funderingar.

 

Ha en fortsatt trevlig dag och lycka till i Bingon! 🙂

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon!