Marie

Marie 11:24 2016-11-22

Ny bingotablå!

Nu är vi live med nya förbättrade vinstplaner inför 2017. Vi har framförallt fokuserat på fler spel med vinstregn, mer Mixen, fler spel som delar jackpottar med varandra och jackpottar som växer sig högre, snabbare!

Vi arbetar ständigt med att lyssna in vad ni spelare har för önskemål och vad ni tycker om och vi hoppas självklart att ni kommer tycka om våra nya vinstplaner 🙂

 

Nedan ser ni de ändringar som gjorts (i stora drag)

VinstregnSkogen & Mixen 30.000 har fått en extra jackpott (MiniJackpott) på 500 kr. Vi har även förbättrat den ”stora” jackpotten så att den växer sig högre, snabbare. Jackpotten startar på 30.000 och och brickorna kostar numera 15 kr/st.

JackpottJakten, Sen kväll med Elias & Mixen 25.000 har med den nya vinstplanen blivit ett vinstregn med delad jackpott, även dessa spel har en MiniJackpott på 500 kr. Vi har även förbättrat den ”stora” jackpotten så att den växer sig högre, snabbare. Jackpotten startar på 25.000 och brickorna kostar numera 13 kr/st.

BingoYra/Mixen 50.000 har fått en liten justering på vinstplanen med bla en jackpott som växer sig högre, snabbare.

Tillsammans/Mixen 100.000 har fått en liten justering på vinstplanen med bla en jackpott som växer sig högre, snabbare.

 

Mer detaljerad information om de nya vinstplanerna hittar du inne i bingospelet. Antingen dubbelklickar du på jackpottbilden uppe till höger eller på bilden med ett frågetecken som finns nere till höger.

Övriga vinstplaner/spel är oförändrade inför 2017.

 

nytablo1

 

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon!