Marie

Marie 12:33 2013-03-28

Postkodens Törnrosa

Efter veckor av intensivt arbete får man äntligen njuta av påskhelgen. Jag brukar aldrig klaga på trötthet eller vilja sova särskilt länge. Men i natt har jag sovit som Törnrosa och det kändes som att sömnen varade i ett par hundra år, precis som i sagan.

bild

Jag brukar i regel inte behöva särskilt mycket sömn alls. Jag har inställningen att man förlorar massa tid på det så jag försöker vara uppe i varv och vaken så länge som möjligt, för att hinna med allt jag tycker är roligt över dagen. Kaffe dricker jag inte heller. Jag gillar att känna mig naturligt pigg och bubblar av oftast av energi. Jag kan skutta runt och kramas och fara fram och tillbaka som ett litet barn.

Men just i natt har jag varit en riktig sömntuta. Tröttheten smög sig inpå mig under alla dessa dagar och jag lyckades somna med kläderna, sovmasken och hörlurarna på. När jag väl väcktes av solens strålar som trängde genom persiennerna imorse kände jag mig som Audrey Hepburn i den gamla filmklassikern från 1960talet Breakfast at Tiffany’s. Älskar förövrigt den filmen och rekommenderar den varmt!

Eftersom jag brukar dela med mig av dikter och citat så kommer ännu ett från den här filmen:

”Did I tell you how divinely and utterly happy I am?”

*Glöm inte glädjen och den positiva energin i helgen nu mina vänner! 🙂 Fokusera på allt som är bra och var så lyckliga ni bara kan vara. Stor kram från Glädjespridaren!*