Administrator iGoMoon 10:22 2013-05-31

Min blivande svåger.

Här om dagen så slog det mig. Min syster ska gifta sig nästa år och jag känner inte min blivande svåger alls så bra som jag skulle önska att jag gjorde. Så jag plockade upp min telefon och föreslog att vi skulle träffas, ta en öl och bara snacka lite skit. Sagt och gjort så möttes vi upp över en bit mat och några öl.

Jag visste sen tidigare att han är en riktigt bra kille och jag är glad att han är tillsammans med min syster men det kändes riktigt bra att börja lära känna honom för den han är och inte bara min systers kille. Jag är riktigt glad över att jag tog beslutet att ringa honom och hoppas att det blir fler gånger framöver.

Förövrigt kan jag verkligen tipsa om en av ölen vi drack under kvällen. Moor, empire strikes back!2