Marie

Marie 13:37 2014-02-28

Lär känna Hager på djupet!

Lär känna vår chattvärd Hager lite mer på djupet.

Vi har ställt ett par utvalda frågor till Hager om henne och om våra onlineprodukter. Nedan kan ni läsa svaren och lära känna henne ännu bättre. 🙂

460x307_Hager2

Namn: Hager  

Bor: Skåne

Familj: 3 syskon, mamma pappa

Gör helst: Reser 🙂

Undviker: Kyla

 

Hur länge har du jobbat på PostkodLotteriet? Sedan Maj 2013

 

Varför blev du chattvärd? Jag tycker om att prata och varför inte göra det i en chatt med massor av goa spelare. Jag har dessutom jobbat som chattvärd innan jag började på PostkodLotteriet och tycker att det är ett superbra sätt att få kontakt med andra människor. Gemenskapen och de nya mötena mellan människor finns trots distansen mellan oss.

 

Vad är roligast med jobbet?

Alla mysiga spelare man får lära känna och skoja med. De är verkligen helt underbara och det är alltid lika kul att kliva in som chattvärd.  När en jackpott går ut är det inget som slår den härliga stämningen i chatten.

 

Vad är svårast?

Ibland kan det vara lite svårt att få igång konversationen men oftast flyter det på jättebra. J

 

Vad pratar du helst om i chatten?

De som känner mig vet att jag ofta frågar om mat och vad spelarna ska laga för gott. Det gör jag för att inspireras och jag delar gärna med mig av mina egna matvanor också. Det blir även självklart mycket prat om resor som jag tycker om väldigt mycket.

 

Vad skulle du göra om du vann miljonen i bingospelet MiljonJakten?

Jag skulle boka en resa till Sydamerika, Inkaleden MaccuPiccu står först på listan. Sedan skulle jag lägga undan pengar till en bostad, inte helt fel att investera en slant inför framtiden.

 

Vilket av bingospelen är din favorit?

ÄvenTur! Väntar ivrigt och hoppas att den jackpotten går ut när jag sitter som Chattvärd!

 

 Fem snabba: 

Många vinster eller Höga jackpottar? Höga Jackpotts

Tur eller Skicklighet? TUR

Ordmix eller Chattfråga? Chattfråga

Skraplott eller Bingo? Bingo

Mobil eller Dator? Dator