Clas Person 21:14 2013-02-27

Kolhydratladdade inför Chattshowen ikväll!

Jag har ju mina fina päron från Klimpfjäll på besök, mamma Gullan och pappa Kjell, så för att de ska orka med storstadens puls med all trängsel och köande och att jag ska vara peppad och redo inför Chattshowens alla tänkbara utmaningar så slängde jag ihop en pasta med massor av räkor, vitlök, citron och dill! Jag rullade iväg till datorn och mammsen och pappsen tog sig inte ur köksstolarna… Kolhydrater, det är grejer det om man ska prestera bra!

Så bilden får tala för sig själv, -kom med,följ med mig in till Chattshowen så ska vi sätta lite spänning på tillvaron. (Jag hade hela 6 vitlöksklyftor i förplägnaden så ni kan vara lyckligt lottade, -även ni som inte vann, att ni hade familjen Dahlberg på datorlängds avstånd i kväll… 🙂 Min pappa är förövrigt fotograf och upphovsman till fotot. Han är en storvinst i sig, han grejar med allt sånt som jag varit för klåfingrig på eller inte duger till att handha korrekt. Kanske det vore något som bonusvinst, -pappa Kjell Mr handyman himself i några timmar?

bild