Elias

Elias 20:49 2019-11-19

Kanske sista Elias-bilden live

Hej bloggisar och chatt-kompisar! Nu är det bara några veckor kvar av tiden med bingon och jag kör ett sista race kommande veckor med inlägg, som förhoppningsvis är av intresse 🙂 denna vecka blir det nog de sista livebilderna ni kommer att se, i af i Bingobloggens historia. Här från konceptet ”BLÄCK” (utan bläck inget skrivet) som vi framförde på Olympiateaterns scen i Stockholm under helgen. Mer info hittar ni längre ner i bloggen. Kram (bilderna är från soundcheck)

Min plats, mitt kall
Överblick över det lilla scenbygget 🙂
En favoritbild på flygeln jag spelade på. Den är inte den alla modernaste men ändå fin och bekant. Detta var den 59e konserten som min mor arrangerat på denna scen. Puss mamma!

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon: https://www.postkodlotteriet.se/Bingo.htm