Marie

Marie 12:00 2015-11-29

Julkalender i chatten – vinn hemlig vinst!

Första advent är äntligen här och det vill vi självklart uppmärksamma i bingochatten med en adventskalender. Testa dina frågesportkunskaper och ta chansen att vinna fina priser i vår kalender 🙂

Varje söndag 29 nov – 20 dec mellan kl 21-23 har du chans att vinna en hemlig vinst som döljer sig bakom varje lucka nr 1 – 24, genom att svara rätt på chattvärdens fråga. Chattvärden håller vinsten hemlig fram tills att den som vunnit valt sitt nummer. Chattvärden presenterar sedan vinsten direkt i bingochatten.

Information om hur du tävlar hittar du nedan.

*Chattvärden ställer 6 st frågor i bingochatten varje söndag 29 nov – 20 dec mellan kl 21-23

*Den person som svarar rätt på frågan får välja ett lucknummer i adventskalendern och vinner ett hemligt pris som döljer sig bakom den valda luckan. Chattvärden ”öppnar” luckan i chatten och talar om för vinnaren vilket pris den får.

*Alla vinster är slumpmässigt utplacerade innan tävlingen startar och skickas ut så fort som möjligt efter tävlingen är avslutad. Den skickas hem till vinnaren registrerade adress och kan inte utbytas mot kontanter. Du kan endast vinna en lucka/vinst per person.

*Varje sön försvinner 6 luckor och chattvärden kommer varje sön tala om för spelarna vilka luckor som finns kvar att välja på, vinsterna är dock alltid hemliga tills vinnarna är korade i chatten. Varje måndag kan du även läsa i bloggen vilka luckor som är öppnade, vilka som har vunnit och vad de har vunnit.

460x300_julkalender

Det är även dubbel chattbonus alla söndagar 29 nov – 20 dec, hela dagen! 🙂

Eftersom vi kör adventskalendern söndagarna ovan så utgår VinstTrappan dessa dagar.

Välkommen in i bingochatten och lycka till! 🙂