Marie

Marie 10:00 2019-02-11

Jackpottveckan är igång!

2019 hade inte kunnat starta bättre. Jackpottarna har snöat tätt under januari och början på februari, vilket har lett till att fantastiska 75 jackpottar på totalt drygt 640 000 kronor redan har vunnits! Bara under den senaste veckan har ni vunnit 21 jackpottar och nästan 203 000 kronor.

 

Nu är det dock dags för en spännande Superjackpott! Det betyder att vi adderar minst 100 000 kronor till den befintliga jackpotten i bingospelet Tillsammans, som du hittar i bingorum 1. Det kommer att ske i form av en Jackpottvecka, där vi adderar en hemlig summa till jackpotten varje dag till och med fredag. Spännande, eller hur?

 

Idag kickade vi igång Jackpottveckan med att addera 25 000 kronor. Tillsammans jackpott var i morse uppe i 150 067 kronor och är i skrivande stund, efter adderingen, uppe i härliga 175 100 kronor! Hur mycket adderas imorgon tror du?

 

Det finns ett par saker att tänka på vid en Superjackpott:
*Den adderade summan i Superjackpotten syns i spelet Tillsammans så snart den första spelomgången har startat, efter att summan har adderats
*Jackpottsumman kommer att adderas senast kl. 10.00 varje morgon måndag 11/2 – fredag 15/2
*Superjackpotten och bingospelet Tillsammans kommer att spelas i Bingorum 1 till dess att någon vinner jackpotten
*Jackpotten är som vanligt en delad jackpott där 50 % av vinsten går till den vinnande jackpottbrickan. Resterande 50 % delas mellan övriga deltagare brickor i spelomgången

Då det är kärleksvecka kan du känna kärleken extra mycket med en bingobonus varje dag hela veckan! Du får 5 extra brickor i bonus när du har köpt 5 brickor i Tillsammans för kontanter.

 

Stort lycka till i bingon! Är du med och delar på Superjackpotten när den faller ut?

 

Superjackpott i bingo

Klicka här för att komma tillbaka till bingon.