Marie

Marie 18:30 2013-05-31

Hovreportern Johan chattar live!

Hej, Johan T Lindwall här. Jag arbetar i normala fall som hovreporter på Expressen i Stockholm. Med bara en vecka kvar till prinsessans bröllop i Slottskyrkan med Chris O’Neill tror jag nog att ni alla har en rad frågor om de kommande festligheterna.

Jag har bevakat svenska kungafamiljen ända sedan 1995 – då kronprinsessan Victoria blev myndig och höll sitt känslosamma tal till svenska folket i Rikssalen inne på Stockholms slott. Under åren har jag kommit familjen nära i mitt arbete och det har resulterat i att jag också har kunnat skriva flera biografier om kungliga familjemedlemmarna. Nu bara för ett par veckor sedan kom min senaste bok om prinsessan Madeleine, en nyutgåva av boken ”Madeleine – prinsessan privat”.

Så passa nu på i kväll och ställ era frågor. Jag finns här ända fram till 21.00. Kör hårt.

20130531-192755.jpg
/Johan T Lindwall