Marie

Marie 09:35 2015-02-17

Hjärt-Lungfonden gästar chatten på torsdag.

På torsdag gästar Hjärt-Lungfonden ChattShow mellan kl 17-19. Missa inte att ställa alla dina frågor till Ulrika, direkt i chatten.

Hjärt-Lungfonden är en oberoende organisation som samlar in och delar ut pengar till speciellt utvald svensk hjärt- och lungforskning. Organisationen bildades 1904 under namnet Svenska Nationalföreningen mot tuberkulos. Då var målet att besegra tuberkulosen och idag arbetar vi för att besegra vår tids stora folksjukdomar hjärt- och lungsjukdom. 1,4 miljoner människor lever med hjärt-kärlsjukdom i Sverige och minst 700.000 svenskar har KOL.

Men det är inte bara vuxna eller äldre personer som drabbas. Under februari månad genomför Hjärt-Lungfonden kampanjen ”Alla Barnhjärtans Månad” där vi samlar in pengar till forskning som kan hjälpa hjärtsjuka barn till ett bättre liv.

Som förmånstagare till Svenska PostkodLotteriet vill vi på Hjärt-Lungfonden tacka dig och alla andra lottköpare. Det är tack vare er och våra andra givare som vi kan fortsätta den livsviktiga forskningen som bidrar till att rädda liv och ge människor fler friska år.

 

Facebook_Chattshow

 

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon!