Clas Person 09:58 2014-12-29

Gott nytt år!

Snart är 2014 slut och vi kan gå in i 2015 med nya friska tag! Egentligen tycker jag att hösten efter sommaren är en härligare ”starta på nytt” tid.
Jag tycker det är roligt med nyårslöften, vi brukar skriva ner på varsin lapp som vi sedan lägger i ett kuvert och öppnar först nyåret därpå. Det är alltid lika roligt att se om man har hållit sina löften. Förra året vet jag att jag skrev att jag skulle gå mer på museum och fika mer på café. (Vilket jag tycker är typ det mysigaste som finns) Tror det blev 2 museum och café 2 gånger, haha finns ju verkligen utrymme för förbättringar där!

Har ni några nyårslöften?

Ha nu ett jättebra sista 2014 så går vi in i 2015 med nya tag och nya krafter. Allt är möjligt!

New_Year_wallpapers_Wishes_for_the_New_Year_2014_047680_