Marie

Marie 09:52 2015-02-03

Chatta med Friends på torsdag!

På torsdag mellan kl 17-19 kan du chatta med Lars Arrhenius från organisationen Friends. Lars arbetar som generalsekreterare och kommer bland annat chatta om nätmobbning.

Friends är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar med att stoppa mobbning i skolor, förskolor och idrottsföreningar. Det gör Friends genom att åka ut till skolor och idrottsföreningar för att utbilda vuxna och unga i hur man skapar ett tryggt klimat i skolan eller föreningen. Friends jobbar även med forskning och opinionsbildning för att öka engagemanget kring mobbningsfrågan och säkerställa effektiva metoder.

Organisationen har funnits sedan 1997 då en tjej som heter Sara Damber startade Friends i Umeå. Sedan dess har Friends vuxit och finns i hela landet med kontor i Göteborg, Umeå, Malmö och Solna som utgångspunkt. Friends vision är ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämställdhet. Vi gör vårt jobb för att inget barn ska behöva vara ensamt, utsatt eller mobbat och vi vet att vi kan nå dit tillsammans.

Missa inte ChattShow på torsdag mellan kl 17-19!

 

bild friends