Administrator iGoMoon 10:26 2013-07-27

En magisk afton

I förrgår så mötte jag upp två av mina vänner för att åka en sväng med våra longboards. Vi tog med oss lite picknick och gick upp på toppen av en av Stockholm bästa longboard backar (högdalstoppen).

Vad som började med att vi lite trevade och försiktigt körde ner för backen slutade med att vi alla åkte så fort vi själva och brädorna förmådde.

Efteråt bestämde vi oss för att prova lära oss slajda. Det är när man lägger upp brädan på ställ lite som när en bil fyrhjulssladdar genom en kurva. Det gick bra och var sjukt kul, dock så rev jag upp ett par byxor när jag råkade sätta mig ner lte för djupt. Men det är sådant man får räkna med, inte är jag ledsen för det.

Helt enkelt en av de bästa longboard kvällarna i hela mitt liv!

photo (1)