Marie

Marie 14:29 2015-01-22

Chatta med Tina från Friskis&Svettis ikväll!

Ikväll gästar Friskis&Svettis ChattShow!

Tina som är utvecklingsansvarig på Friskis&Svettis är på plats i Bingostudion mellan kl 17-19 och är då redo att svara på alla era frågor och funderingar!

Under tiden kan ni läsa mer om Tina och om Friskis&Svettis nedan.

 

Friskis&Svettis är en idrottsförening med, ett för idrottsvärlden, ovanligt mål: ett leende. Vår vision är att människor ler när dom tänker på träning. Utan krav, prestation eller pekpinnar. För oss handlar det om att skapa träningsupplevelser som ger en skön känsla, i både kropp och själ. Träning som utvecklar din kropp och som ger dig lust.

Vi är en ideell organisation och har 16 000 funktionärer som är aktiva som ledare, tränare, värdar, barnvakter, styrelseledamöter osv. Utöver dessa har vi också anställda som skapar förutsättningar för att den ideella verksamheten ska fungera smidigt och effektivt. Idag finns 157 Friskis&Svettis-föreningar. De flesta finns i Sverige med vi har också föreningar i Norge och på ytterligare några orter i Europa. Medlemsantalet totalt sett är 550 000.

Vi erbjuder träningsupplevelser i olika format t ex i stor grupp, liten grupp, individuellt, till musik eller utan, med olika karaktär, olika profil och i olika intensiteter. Variation och mångfald är något vi strävar efter för att nå så många som möjligt. De olika föreningarna kan olika stor del av utbudet, beroende på de lokala förutsättningarna. Men hela Friskis&Svettis hålls samman av de gemensamma idén, varumärket, träningsutbudet och vår egen utbildningsorganisation.

Jag finns på centralorganisationen, Friskis&Svettis Riks. Mitt uppdrag handlar om att koordinera utvecklingen av vår träning. Att utveckla ny träning, utvärdera vad vi behöver förbättra i det befintliga utbudet – och vad vi ska sluta att göra. Det är ett spännande och inspirerande jobb! Min passion handlar mycket om lusten och kraften som frigörs när människor använder sina kroppar på ett härligt sätt i träning. Jag har varit med i träningsbranschen i över 20 år som ledare, fystränare, personlig tränare, sjukgymnast och utbildare. Just nu, när vi befinner oss mitt i en träningsboom, tycker jag att det är betydelsefullt att inspirera till avslappnad, sund och utvecklande träning, som välkomnar alla.

 

Tina Friskis å Svettis

Vi ses i chatten ikväll! 🙂

//Tina