Marie

Marie 16:13 2015-01-08

Chatta med Sören från Friluftsfrämjandet ikväll!

Ikväll gästar Sören från Friluftsfrämjandet chatten mellan kl 17-19!

Sören Kjellkvist – Friluftsfrämjandets officiella ambassadör är professionell äventyrare och föreläsare.

Jag har tidigare paddlat runt hela Norges kust utan att ta med vare sig mat eller pengar och under 2014 rodde jag en liten öppen roddbåt från Stockholm till Ryssland. Under mina äventyr har jag tidigare uppmärksammat frågor som hållbarhet, miljö och jämställdhet. Nu hamnar istället allemansrätten i fokus. Den 8 augusti 2015 ger jag mig ut igen för att i 50 dygn överleva utan mat i den jämtländska vildmarken runt Anarisfjällen. I alla mina äventyr strävar jag efter att lämna minsta möjliga miljöpåverkan. Jag använder mig enbart av naturens och mina egna krafter för att förflytta mig framåt. Med mina äventyr vill jag visa att naturen finns där för alla och att vi kan uppleva, färdas, njuta och röra oss fritt i den svenska naturen tack vare allemansrätten. Där både rättigheter och skyldigheter är lika viktiga.

Läs mer om Sören och hans äventyr här

 

Sören

Vi ses i chatten!

//Sören