Hager

Hager 07:58 2016-03-26

Ceviche istället för sill?

Nu är påsk äntligen här med allt det innebär, ledighet, umgås med nära eller bara få chansen att pusta ut och njuta av våren ordentligt.

Jag är dock en av dem som har väldigt svårt för sill när det kommer till påskmaten. Därför tyckte jag att det var dags att våga krydda upp påskbordet en aning och istället bidra med en ceviche (som är en peruansk fiskrätt).

Jag valde att göra en lax Ceviche, gjord på färsk lax, mango, tomat, rödlök, jalapeño peppar, koriander och lime. Skär alla ingredienser i småbitar eller tärnor (förutom limen). Den ska jucias ut över ingredienserna och salta lite efter smak. Låt stå i kylen ca 30 min innan servering. (Detta är även en rätt som går bra att förberedda redan kvällen innan.)

Ceviche

Glad Påsk!

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon!