Administrator iGoMoon 12:51 2013-02-28

Även hundar får vårkänslor!

bild

 

Åhhh vilket sportlovsväder. Ja i allafall i stockholmstrakten. På morgonpromenaden med min bästa vän imorse gick vi ut på isen där några gled omkring på långfärdsskridskor. Det såg verkligen mysigt ut.Själv är jag usel på skridskor. En stilig man i proffsig utrustning gled in till kanten med siktet inställt på mig och jag tänkte först; Åh shit nu ska han gnälla på att hunden är lös eller nåt. Han sa; Hej, du ser bekant ut.Du liknar någon kändis. Kan du möjligtvis heta Blossom? Ja, svarade jag lite tveksamt. Åh va kul att träffa dig i verkligen sa han sedan och ansiktet sprack upp i ett stort smile. Vi pratade en liten stund och önskade varandra en härlig dag och sedan gled han vidare. Ett vänligt leende en solig vårdag, det är vad livet handlar om. Jag är otroligt bortskämd med att underbara människor stannar upp och säger hej och ler när de möter mig. Tack alla ni, det ger sån kraft. Låt oss alla göra det till dem vi möter!