Marie

Marie 10:00 2019-02-26

Årets första Skrapyra – är du med?

Postkodskrapet är skraplotten med dubbla vinstchanser. Skrapa Postkodskrapet så kan du vinna 2 miljoner kronor direkt. Dessutom ger varje skrapad lott dig en andel till dragningen av jackpotten Skrapyran.

 

Skrapyran är en extra vinstchans för dig som har skrapat vår allra populäraste skraplott. Tre gånger under 2019 kommer vi att lotta ut denna jackpott till ett postnummer. Bor du på det postnumret (och är en av dem som har skrapat Postkodskrapet) är du en vinnare i Skrapyran! Du kan läsa mer om Skrapyran här.

 

Är du osäker på om du har några andelar? Ingen fara – du kan alltid få den informationen direkt på ditt spelkonto. Logga in på Mina Sidor, välj Historik och gå längst ner på sidan. Där ser du ditt lottnummer, hur många andelar du har samlat och slutdatumet för den nuvarande Skrapyra-perioden.

 

Starta veckan med extra chanser att samla fler andelar! Idag tisdag, imorgon onsdag och på torsdag får du 1 extra Postkodskrapet i bonus, när du köper 2 för kontanter. Skrapa Postkodskrapet direkt här.

Var med i Skrapyran

Klicka här för att komma tillbaka till bingon.