Marie

Marie 10:30 2017-02-17

Tävla om VIP-biljetter till finalen av Melodifestivalen 2017

Nu är det dags igen för årets kanske roligaste tävling Melodifestivalen och vi har även i år VIP-biljetter till självaste finalen på Friends Arena!

Vi tävlar ut fem (5) VIP-biljetter till finalen i Stockholm 11 mars 2017 och kommer under kvällen bjuda på trerätters middag, dryck och kanonbra platser så du garanterat inte missar något viktigt. 😉

Du kan endast vinna en (1) biljett per person. På plats får du träffa andra vinnare och vår supertrevliga och musikaliska chattvärd Elias. Han är med er hela kvällen och tar hand om er på bästa sätt.

 

 

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna en (1) biljett är följande:

*Du behöver ha ett spelkonto och ha spelat Bingo eller skraplotter på PostkodLotteriet.se de senaste 6 månaderna för att kunna vara med och delta i tävlingen.

*Motivera varför just du ska vinna en (1) VIP-biljett till finalen i Stockholm 11 mars. Skriv även med vad som är det bästa med vår Bingo och skraplotter.

*Skicka ditt tävlingsbidrag till bingotavling@postkodlotteriet.se – glöm inte att skicka med personuppgifter!

*Tävlingen pågår mellan fre 27 jan 2017 kl 10.00 – sön 26 feb kl 23.59 – 2017.

*Totalt tävlas 5 VIP-biljetter ut till finalen på Firends Arena i Stockholm 11 mars. Respektive vinnare kontaktas efter tävlingens avslut. Mer information om eventet skickas ut separat till vinnarens registrerade mailadress.

*Du kan endast vinna en (1) VIP-biljett per person under denna kampanjperiod. Biljetten är personlig och går inte att överlåta till någon annan. Vid förhinder är du skyldig att kontakta oss på mailadressen bingotavling@postkodlotteriet.se senast 72 tim innan 11 mars 2017. Biljetten kommer då tävlas ut till någon annan.

*Vinnaren står själv för eventuellt boende/resekostnader eller andra kostnader i samband med detta event som inte ingår i VIP-biljetten.

*Vinsten: i VIP-biljetterna ingår det 3-rätters middag ink dryck och kanonbra sittplatser. VIP-biljetterna kan inte bytas mot kontanter. Vinsten är värd ca 1800 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

*Intill dess att tävlingen är slutligt avgjord har Svenska PostkodFöreningen alltid rätt att avbryta/ändra reglerna för tävlingen utan någon skyldighet att informera om detta. Spelaren har vid avbrytning/ändring av tävlingsregler i förtid inte någon rätt till kompensation.

*Har du frågor om tävlingen? Maila till bingotavling@postkodlotteriet.se

Klicka här för att komma tillbaka till Bingon!

Lycka till! 🙂